U kunt ook shoppen op:

Zeer degelijke HDPE Grindplaten van ECCO en Maks-Kiesfix. Grindplaten 120 x 80 cm al vanaf € 8,98 per stuk. Bij afname vanaf ca. 175 m² prijs op aanvraag. gratis afgehaald in Lisse of bezorgd voor € 55,00 Boven de € 600,00 berekenen wij geen verzendkosten in Nederland. Al onze prijzen zijn inclusief btw. Wij verkopen geen grindplaten geproduceerd van gerecycled polypropyleen, dit omdat wij niet achter de kwaliteit van deze platen staan.

ECCO GRAVEL

Eccogravel

Lopen, fietsen of autorijden zonder weg te zakken en zonder spoorvorming of kuilen? Bestel hier online uw Eccogravel ofwel grindstabilisatiematten in diverse kleuren en met of zonder worteldoek. Het leggen van grindstabilisatiematten is zeer eenvoudig en door iedere doe-het-zelver te doen.

Grindstabilisatiematten zijn platen kunststof die in een honingraat profiel gegoten zijn. De Eccogravel zorgt voor een stabiele ondergrond waarna men er grind of siersplit overheen strooit. Hierdoor blijft de Eccogravel goed en stabiel op z’n plaats liggen. Het worteldoek heeft als voordeel dat het wel water maar geen licht en wortelgroei doorlaat. Grindstabilisatiematten zijn praktisch onderhoudsvrij en worden veel gebruikt bij:

  • Opritten en parkeerplaatsen
  • Wandelpaden en terrassen
  • Tuinen en parken

Bestelling en levering van grindstabilisatiematten De Grindplatengigant heeft een ruime voorraad grindplaten en levert door heel Nederland en België. Vandaag besteld is deze week in huis!

Heeft u vragen? Neem dan contact met ons op! Tel: 06-20017819

Klik hier voor ons assortiment of ga naar onze winkelpagina!