U kunt ook shoppen op:

Groot ingekocht, Groot voordeel, De beste platen voor de scherpste prijzen, afgehaald in Lisse of bezorgd op het werk, Levertijd 1 werkdag, Prijzen zijn exclusief BTW, franco geleverd vanaf € 500,–

Kunststof grasplaten

Kunststof grasplaten

Lopen, fietsen of autorijden zonder weg te zakken en zonder spoorvorming of kuilen? Bestel hier online uw kunststof grasplaten in diverse kleuren en met of zonder worteldoek. Het leggen van kunststof grasplaten is zeer eenvoudig en door iedere doe-het-zelver te doen.

Kunststof grasplaten zijn platen kunststof die in een honingraat profiel gegoten zijn. De kunststof grasplaat zorgt voor een stabiele ondergrond waarna men er grind of siersplit overheen strooit. Hierdoor blijft de kunststof grasplaat goed en stabiel op z’n plaats liggen. Het worteldoek heeft als voordeel dat het wel water maar geen licht en wortelgroei doorlaat. Kunststof grasplaten zijn praktisch onderhoudsvrij en worden veel gebruikt bij:

  • Opritten en parkeerplaatsen
  • Wandelpaden en terrassen
  • Tuinen en parken

Bestelling en levering van kunststof grasplaten De Grindplatengigant heeft een ruime voorraad grindplaten en levert door heel Nederland. Vandaag besteld is deze week in huis!

Heeft u vragen? Neem dan contact met ons! Tel: 06-20017819

Klik hier voor ons assortiment of ga naar onze winkelpagina!